Izraelita menedekház Kassán
Správa o tom, že v Košiciach bude zriadená útulňa pre židov. Nebohý veľkopodnikateľ Filip Bródy daroval 12 tisíc korún na tento cieľ. Ministerstvo vnútra odsúhlasilo zriadenie základiny