A homonnai korházat-
Správa o tom, že nemocnica Humenné bola od 31.10.1901 organizačne pričlenená pod Zemplínsku župu. Prítomní na akcii odovzdávania: Etele Matolai (požupan), Dr. Štefan Sulyovszky člen mestského zastupiteľstva Michalovce a Dr. Vavrinec Löcherer, hlavný lekár Zemplínskej župy