Értesités - Andrássy, Dénes 1835-1913
Úradný oznam grófa Dionýzy Andrášiho o tom, že jeho právnik Michal Hodinka odchádza v decembri roku 1901 do dôchodku a na jeho miesto menuje Štefana Sulyovszkeho z Michaloviec