Sulyovszky Istvánnak-
Príhovor pri príležitosti odchodu z Michaloviec hlavného právnika mesta Michaloviec Štefana Sulyovszkeho. Bol menovaný za riaditeľa majetkov grófa Dionýza Andrášiho (Dénes Andrássy) od [14. novembra 1901]