Zemplénvármegye gazdassági egyesülete-
Referát zo zasadania predsedníctva, ako aj valné zhromaždenie Zemplínskeho gazdovského spolku (Zemplénvármegye gazdassági egyesület) pod vedením predsedu grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) v Sátoraljaujhely (Maďarsko) dňa 20.11.1901. O. i. prebehli aj doplnkové voľby spolku