A szürnyegi ev. ref. egyház-
Referát zo slávnostnej vysviacky reštaurovaného kalvínskeho kostola v obci Sirník v decembri roku 1901. Obrad uskutočnil dekan Jozef (József) Hutka, slávnostnú reč mal Samuel (Soma) Gyarmathy z obce Novosad a Andrej Kozma z obce Zemplínske Jastrabie