Éretségi vizsgálat
Správa o tom, že dňa 12.12.1901 uskutoční vyššia obchodná škola v Humennom maturitné skúšky na ktoré do komisie boli menovaní: Viliam Zorn - profesor Právnickej akadémie v Košiciach a Miklós Gerster(inšpektor pre oblasť priemyslu) z Budapešti