Hacskajló György
Správa o samovražde gréckokatolíckeho kaplana Juraja Hacskajlo, ktorý ju spáchal následkom prepustenia za to, že volil stranu nezávislých. Zodpovedný za jeho samovraždu je kňaz Štefan Miklóssy