Az eperjesi népbank-
Valné zhromaždenie Prešovskej ľudovej banky zvolané na 10. decembra 1901, kde bude banka daná do likvidácie. V cene 400 tisíc je tehelňa. ktorej účastiny budú prednostne kupovať účastinári banky