Pinceszovetkezetek a Tokaj Hegyalján
Snaha o zriadenie družstva pre vinohradníctvo v oblasti Tokaja. Právnik Ladislav Láczay a Eugen Hammersberg predlkladá na pripomienkovanie tento návrh v Sátoraljaujhely dňa 9.12.1901. Zemplínska župa odsúhlasila návrh s tým, že je potrebné nájsť predsedníctvo pre túto spoločnosť