A Varannói Kossuth - szobor
Menoslov obyvateľov mesta Vranov, ako aj jednotlivých obcí okresu, ktorí prispeli na finančnú zbierku, z ktorej sa postaví socha L. Kossutha v župnom meste Zemplína - v Sátoraljaujhely. Prehľad výšky príspevkov