Szerkeztő változás
Správa o tom,že došlo ku personálnym zmenám v novinách Felsőmagyarországi Hirlap. Učiteľ štátnej školy v Sátoraljaujhely a redaktor József Mihályffy sa bude venovať len vyučovaniu. Na jeho miesto bol menovaný mestský hlavný notár Miklós Pataky