A nagymihályi-
Michalovská sporiteľňa a priemyselná a obchodná banka po odchode Dr. Sulyovszkého obsadila na post právnika Dr. Ľudovíta Eperjesiho, ktorý sa stal aj osobným právnikom vdovy grófky Alexandry Imréné Széchényi, rodenej Sztáray Szirmay zo Stážskeho