A gálszécsi casinó-
Správa o voľbách predstavenstva Kasína v Sečovciach dňa 12.01.1902. Predsedom sa stal Dr. Vojtech Molnár, podpredsedom Emil Ihnatko, pokladník Ignác Fülep a právnikom Imrich Elek. Menoslov ďaľších funkcionárov