A megyei közigazgatási bizottság ülése
Referát zo zasadania 11. júla 1904 v Sátoralajújhely pod vedením hl. župana Vojtecha Hadika. Menoslov účastníkov. Gróf Alexander Andráši - vzhľadom na mnohé požiare v župe - inicioval nariadenie pre Zemplínsku župu, aby nové domy museli mať škridlicové strechy a nie šindlové