Papválasztás
Správa o tom, že evanjelický regformovaný zbor z obce Kis-Dobsza ?(Maďarsko) zvolil jednohlasne za svojho farára Melichara (Menyhért) Kajdu z Malých Trakan. Voľby sa uskutočnili 12.01.1902