A rézmüves cigányok Nagymihályon
Správa o príchode "milionárov" - cigánov, ktorí sa na tri mesiace usídlili v meste, zariadili dielňu a už prijímajú zákazky na výrobky z medi, alebo opravu medených umeleckých a úžitkových predmetov. Pochádzajú z Timisoari (Temešvár), ovládajú viac rečí a rozumejú aj po slovensky