Egyházi hirek
Správy o personálnych zmenách v košickej rímskokatolíckej diecéze. Do Sátoraljaujhely bol menovaný za katechétu Július (Gyula) Petsár, na jeho miesto [Košice ?] Barnabáš (Barna)Tost (humenský katechéta) a do Humenného bol prišiel Valentín Árvay Nagy