Felhivás a Tokaj-Hegyalja szölőbirtokosokhoz ! - Láczay, László 1845-1906; Andrássy, Sándor 1863-1946
Výzva predstaviteľov Gazdovského spolku Zemplína na pracovné stretnutie vinárskej verejnosti Tokajskej oblasti dňa 3. februára 1902 v Sátoraljaújhely. Spoločne sa bude hľadať cesta na odstránenie neduhu - riedenia vín