A Kossuth szobor-
Správa o finančnej zbierke na realizáciu sochy L. Kossutha v Sátoraljaujhely o.i. prispel aj evanjelický reformovaný (kalvínsky) farár Koloman (Kálmán) Sütő z obce Milhostov 2 korunami