Egy pékség hagyatéka
Úmrtie Jozefa Benyovitsa, pekárenského pomocníka z Michaloviec, ktorý pôsobil u majstra J. Lichtmana. Pohreb v Michalovciach 21.01.1902. Majetok v testamente ponechal spolku Chevra Kadischa pre chudobu Michaloviec