A gálszécsi polgári takarékpénztár részvénytársaság zárószámadása az 1901-évről
Záverečná prehľady o majetku a hodnotenie činnosti Sečovskej občianskej sporiteľne , účastinnej spoločnosti (A gálszécsi polgári takarékpénztár részvénytársaság) za rok 1901. Straty, zisky, dividendy