Nagy Lajos : történelmi beszély - Szemere, Emil, 1848-1907
Veršovaná historická čriepka zo života Ľudovíta Veľkého [z pera regionálneho autora -literáta, rodáka z Lastomíra, statkára z Veľkých Ozoroviec]