A Hegyaljai Ág. Hit. E. Egyházmegye közgyülése : A Borromeus - enciklika
Referát zo zhromaždenia evanjelického a.v. seniorátu v Košiciach v auguste roku 1910. Citovanie návrhu vo veci obrany protestantizmu proti útokom rímskokatolíckej cirkvi