Vasmise
Správa o 70-ročnom pôsobení rímskokatolíckeho farára Františka (Ferenc) Villecza v Bardejovskej Novej Vsi. Na slávnostnej omši sa zúčastnil aj košický biskup Dr. Augustín Fischer-Colbrie a bardejovský prepošt Anton (Antal) Korányi