Lelkészbeiktatás
Správa o inštalácii evanjelického a.v. farára Kolomana (Kálmán) Podhorányiho v Švábovciach v decembri roku 1910. Slávnostný akt uskutočnili duchovní: Karol (Károly) Kallath, Aurél Koch a [?] Varga