Zelenka Pál öröke : a sárosi ág. hitv. ev. egyházmegye püspökjelölése
O osobných vlastnostiach a schopnostiach farára Gejzu Korbély-ho, ktorého navrhli za biskupa na schôdzi duchovných šarišského evanjelického a.v. dištriktu dňa 12. decembra 1910 v Prešove