Az ág. ev. püspökválasztáshoz
O piatich kandidátoch na miesto biskupa potiského evanjelického cirkevného dištriktu o ktorých jednalo presbytérium košickej I. evanjelickej a.v. cirkvi a na zasadaní cirkevnej rady 2. februára 1911 rozhodlo odporúčať valnému zhromaždeniu, ktoré má byť 5. februára zvolenie Henricha Geduly-ho za biskupa