Változás a javitóintézet hitoktatásban
Správa o uvoľnení A. Antona Kertésza z funkcie výuky židovského náboženstva v košickej polepšovni. Hlavný rabín Dr. Jozef Klein za svojho pomocníka určil učiteľa židovskej školy Aladára Borosa