A tiszai evangelikus egyházkerület közgyülése
Referát o výročnom valnom zhromaždení v Košiciach (zahŕňa 10 cirkevných dištriktov).Slávnostný príhovor biskupa Henricha Gedulyho. O. i. rozhodli o povinnosti, nemaďarských cirkevných zborov, používať overené preklady do maďarčiny v styku so seniorátom (aj napriek protestom Leopolda (Lipót) Janusku z Liptovského Mikuláša. Menoslov zvolených hodnostárov