A igazságügyminiszter és a kassai orthodoxok : Jungreisz orthodox főrabbi nyilatkozata
Článok opravuje referáty novín hlavného mesta o rozhovore horemenovaných, pri príležitosti patronážného kongresu v Košiciach, týkajúceho sa rozporov medzi ortodoxnými židmi a neológmi v Košiciach. Cituje slová košického rabína, ktorý považuje rozpory za nepreklenuteľné