Izr. egyházkerületi gyűlés : a XV. községkerület képviseleti ülése
Referát o valnom zhromaždení predstavenstva 1. novembra 1911 v Košiciach pod predsedníctvom Dr.Vojtecha Weisza. Cituje sa telegram adresovaný ministrovi školstva a náboženstva s poďakovaním za plán zvýšiť štátnu podporu židovskej cirkvi (k obvodu patria náboženské obce Košíc a Rožňavy)