Meghalt az eperjesi püspök
Správa o úmrtí gréckokatolíckeho prešovského biskupa Dr. Jána Váliho (János Vályi) 19. novembra 1911. Menovaný bol držiteľom záslužného kríža Leopoldovho rád, rímsky gróf, prelát, registrovaný člen budapeštianskeho zboru profesorov teológie, skutočný vnútorný tajný radca, člen hornej snemovne a i.