A hernádszentistványi plébania
Správa o určení termínu odovzdania fary solivarským dekanom mestu Košice - ako patrónovi-, v mene ktorého ju prevezme Koloman Varga, radca a 6.decembra 1911 odovzdá farárovi Jánovi (János) Blaski-mu