Ortodox viszálya : háboruság egy hitközségben : közbelép a miniszter
Podrobný popis pomerov v košickej židovskej náboženskej obci. Nepokoje vznikli okolo osoby rabína Ignáca Jungresisza - očakáva sa konečné rozhodnutie od ministra