Református papválasztás
Správa o zvolení farára z mestečka Göncz Jozefa Lengyela za farára v Seni 18. decembra 1911 a to na miesto po zomrelom Jurajovi Farkasovi. Na schôdzi bol prítomný farár z Veľkej Idy Bartolomej Almásssy a svetský predseda Mikuláš Fekete