A kassai ügyvédi kamarából
Personálne zmeny v advokátskej komore v Košiciach: advokát Žigmund Szabó z Kochanovioec vyšktrnutý na vlastnú žiadosť a Štefan Sulyovszky z Michaloviec odišiel do Krasnohorského Podhradia za právneho zástupcu grófa Dionýza Andrášiho