A vármegye tanácsterméből
Zasadanie zákonodarnej komisie Zemplínskej župy dňa 18.02.1902. Finančné záležitosti. Návrh farára Alexandra Várlaky-ho z Cejkova ohľadom zníženia alkoholizmu (zníženie stavu bodeg a bufetov, kde sa čapuje alkohol)