Lapok fúziója
Správa o uskutočnení fúzie koaličných novín vychádzajúcich v Sátoralajujhely. Zemplén + Zempléni Ujság. Budú vychádzať pod názvom prvého . Redaktori: Július Meczner ml., Pavol Bíró a Dr. Sándor Hámm. Prvé číslo uverejnené 19.02.1902