Tölgyfa eladási hirdetmény - Andráši, Dionýz, 1835-1913
Oznam o dražobnom predaji lesov v katastri obci Veľké Zbince (dnes Žbince) z majetku grófa Dionýza Andrášiho, ktora sa uskutoční v Michalovciach 24.02.1902. Názvy časti lesov. Datované v Krasnohorskom Podhradí 28.01.1902