Hitközségi közgyülés
Správa o riadnom výročnom valnom zhromaždení košickej židovskej obce pod predsedníctvom Dr. Vojtecha (Béla) Weisza v decembri roku 1912. Na schôdzi sa prejavilo všeobecné prianie previesť úpravu platov u učiteľov