Bártfa város uj kath. plébánosa
Správa o rozhodnutí mestského zastupiteľstva v Bardejove, ktoré sa rozhodlo na svojom zasadaní 23. decembra 1912 zaplniť miesto nebohého arcidekana Antona Korányiho farárom z Ražňan Gejzom Žebráckym (Géza Zsebráczky)