A protestánsokat gyalázó-
Správa o objavení sa letáku v Badejove, zostaveného tamojším rímskokatolíckym farárom Františkom Inczingerom - hanobiacim zakladateľa evanjelickej a.v. cirkvi v Bardejove v roku 1525 - Leonarda Stöckela. Údiv nad tým, že cirkevná vrchnosť to povolila a leták bol vytlačený v Košiciach v tlačiarni svätej Alžbety