A kassai rk. plebánia betöltése
O spôsobe obsadenia miesta farára farského úradu v Košiciach po zomrelom Ondrejovi (Endre) Kozorovi. Kandidáti na miesto: Barnabáš Toszt, Arnold Hoffmann, Štefan Hartsár, Ľudovít Konrády a Eduard (Ede) Edelényi