A kassai plébánia ügye : a törvényhatóság joga
Uverejnenie dokumentu v ktorom je zakotvené právo magistrátu mesta Košice i košického biskupstva od roku 1846 obsadzovať miesto košického farára s povinným titulom kanonika. Dokument je spísaný vtedajším biskupom Antonom Ocskai Ócskói, mešťanostom Františkom Rimanóczym a i.