A ref. püspökválasztás kuliszatitkaiból : miért melőzték Révész Kálmánt a sárospatakiak
O príčinách obídenia košického seniora vo voľbe biskupa na miesto po zomrelom Stefanovi Fejesovi. Prevzatý článok z Miskolca