Változás a kassai szentszéknél
Správa o personálnych zmenách v biskupskom konzistóriu. Menovanie Arnolda Hoffmanna na miesto po Michalovi Krajnyikovi, ktorý predtým zastával post advokáta chudobných. Záležitosti manželstva prevzal Dr. Emil Sebeczky. Michal Krajnyik bol oslobodený od úradu pre prestárlosť