Hitközségi elnökválasztás
Referát o voľbe predsedu košickej židovskej náboženskej obce po úmrtí Dr. Vojtecha Weisza a dvoch miest v predstavenstve. Predsedom sa stal Dr. Alex Neuwirth, členmi predstavenstva Náthán Lustig a Eugen Kelin