Zemplén vármegye történeti földrajza 38 - Dongó Gy., Gejza
Monografie obcíHlenné a Adidovce. Etymológia názvov, história Hlinného (ryžovanie zlata, kúpele). Sociografické údaje, administratívne začlenenie