Uj malom
Správa o tom, že v auguste 1908 bol sprevádzkovaný moderný parný mlyn v Trebišove. Založil ho Mayer Markovics, jeho elektrické osvetlenie urobil Viliam Landesman, majiteľ elektrárne v Michalovciach